ThermaCare Zelfverwarmende Kompressen Nek – Schouder – Pols 6 stuks
ThermaCare zelfverwarmende kompressen verlichten op doeltreffende en gerichte wijze spier- en gewrichtspijnen ten gevolge van spierspanningen, artrose, verrekkingen, spierstijfheid of verstuikingen.
Geschikt voor zowel chronische als incidentele pijnen. Bevat geen actieve medicinale ingrediënten.
ThermaCare zelfverwarmende kompressen bevatten warmte-elementen en biedt effectieve en langdurige pijnverlichting : *ThermaCare geeft tot 16 uur pijnverlichting: 8 uur tijdens het dragen en vervolgens 8 uur daarna. De pijnverlichting van de pols is niet geëvalueerd voor 16 uur.
Zodra de verpakking geopend wordt, komen de elementen in aanraking met zuurstof waardoor ze warm worden. Dit zorgt voor langdurige therapeutische warmte die pijnverlichting geeft.

Indicatie

Verlichting van spier- en gewrichtspijn in de zone van de nek, de schouders en de polsen

Gebruik

Open de verpakking vlak voor gebruik. Plaats ThermaCare® op de pijnlijke zone en druk de zelfklevende kant stevig op de huid. Indien u 55 jaar of ouder bent, dient u het over een kledingstuk te dragen. Indien ThermaCare® op de pols gebruikt wordt, zorg dat de verwarmingscellen niet overlappen.

Ingrediënten

Zelfverwarmende Kompressen o.b.v. Heat Cell Technology.

Bijwerkingen

Voorzorgsmaatregelen voor de huid:

Elk warmteproduct kan irritaties of brandwonden op de huid veroorzaken. Om dat risico te verminderen, raden wij u aan:

  • Uw huid regelmatig te controleren op de aanwezigheid van huidirritaties of brandwonden - indien u die aantreft, stopt u het gebruik!
  • Stop het gebruik indien het product te warm aanvoelt.
  • Gebruik het product eerst overdag alvorens het te dragen terwijl u slaapt. Zo weet u in welke mate u de warmte kunt verdragen.
  • Oefen geen bijkomende druk uit op het product, draag er geen nauwsluitend verband of een riem over.
  • Plaats de warmte-elementen niet aan de binnenkant van uw knie/elleboog, dat kan risico op brandwonden vergroten.
  • Warmteproducten kunnen brandwonden veroorzaken. Dit risico wordt groter met de leeftijd.

    • Indien u 55 jaar of ouder bent, dient u ThermaCare over een kledingstuk te dragen en liever niet te gebruiken terwijl u slaapt.

Waarschuwing

Niet gebruiken: Indien de warmte-elementen lekken en/of het kompres beschadigd of gescheurd is. In combinatie met crèmes tegen spierpijn, medicinale zalven of andere warmtebronnen. Op een beschadigde huid. Op delen van het lichaam die ongeoelig zijn voor warmte. Bij kneuzingen of zwellingen die in de afgelopen 48 uur zijn opgetreden. Op personen die het product zelf niet kunnen verwijderen zonder hulp van anderen of die niet in staat zijn alle gebruiksaanwijzingen te volgen, zoals kinderen en bepaalde oudere personen. Bij kinderen onder 12 jaar. Niet langer dan 8 uur per dag. Buiten bereik van kinderen houden. Voor eenmalig gebruik.

Original price was: €26,95.Current price is: €24,79.